ОГРОМНА ОБИДА: Певицата Бони унизи жестоко колежката си Софи Маринова

Нова буря се разрази в поп фолк средите, след като наскоро Софи Маринова и Бони изпаднаха в доста неловка ситуация по вина на Бони, която лъсна в скандален клип с изпълненията си.

На видеото се вижда как Софи Маринова пее в заведение и отива до маса, около която са седнали Мис България 1998 Наталия Гуркова, певицата Бони и други хора. Софи поздравява Гуркова и получава поздрав в отговор, след което се обръща към колежката си с пожелания: „Бони, за много години! Да сте ми живи и здрави!“ Но не получава същото от нея.

Вместо да отвърне на поздрава, Бони гледа втренчено в телефона си и дори в един момент махва с досад, без да прояви дори и малък признак, че е приела пожеланията за здраве.

Наталия Гуркова през цялото време гледаше изненадано и определено се почувства неудобно, а Софка нямаше какво друго да направи, освен да се престори, че е пропуснала поведението на колежката си и продължи да поздравява останалите.

„Уважение да видиш“… „Да е жива и здрава“, написа после в социалните мрежи пиарът на Софи Маринова – Тодореско Неделчев, а поста му веднага предизвика огромно количество негативни коментари по адрес на Бони.

„Трудно се преглъща чужд успех и никога няма да разбера подобно държание. Тъжно!“, коментира и топ гримьорът Мис Бони.

„Софи е номер 1, а Бони къде е?“, питат фенове, а малко по-късно Тодореско реши да премахне клипа.

„Софка и Бони не се мразят. Изразих моето си мнение с клипа, но го свалих, за да не се създава излишно напрежение. Софка даже не иска да коментира. Тя никога няма да оплюе някого, утре пак ще седне на маса с нея. Каза ми: Не ме интересува, не искам и да знам, за мен всички са добри“, коментира впоследствие той пред „Телеграф“.

Паметливи пък припомнят, че в последните десетилетия Софка и Бони на няколко пъти са били на нож, но само временно, а след това са демонстрирали, че са поне добри познати./show.blitz.bg

Коментари

коментара