Юпитер влезе във Везни, лошото свърши

Юпитер влезе във Везни, лошото свърши
Влизаме в период на хармония, справедливост, естетика 

Юпитер днес влезе в знак Везни, където ще остане до 10 октомври 2017 г. Този знак в астрологията се асоциира с хармония, справедливост, баланс, красота и стремеж към разбирателство.

Една година Юпитер беше в Дева, знак на негово падение, т.е. поле, в което не може да се прояви в пълнота, а точно това е стихията на владетеля на Олимп – разширение, вдъхновение, благоденствие, оптимизъм. Царството на Везните започва с равноденствие, а то предполага баланс, хармония, творческо проявление, естетика във всичко. Това ще е и Юпитеровото послание през следващата година – да внесем повече дух и стремеж към красота в отношенията, вдъхновение, съзидание, любов, щедрост. Най-благоприятно ще усетят това въздействие зодия Везни, както и хората с асцендент Везни. Естествено благоприятно влияние  могат да очакват също така зодия Близнаци и зодия Водолей.

Присъствието на Юпитер във Везни ще благоприятства много любовта и романтиката, брака и семейството. Периодът е много подходящ за сватби. Особено впечатляващи могат да бъдат пищните и тържествени бракосъчетания. Възможно е някои хора да решат да възобновят стари връзки. Други ще прекъснат стари отношения, с цел да се открият нови перспективи.

Това положение на планетите има и отрицателни аспекти. Например, може да се появи стремеж посредством брака да се подобри социалното положение, забравяйки, че хармоничните отношение се създават само и благодарение на истинската любов. Могат де се предприемат грандиозни усилия в желанието човек да се представи пред света, че бракът върви по мед и масло, а в действителност нещата не стоят така.

  • юпитер
  • везни

    Източник: Nbox.bg