Кмет заснема оргии – на кадрите едни ядат и пият, други правят секс на дивана

Сцени със секс, алкохол и огромни количества ядене са открити на снимки и видео в телефона на един от задържаните в акцията срещу Ценко Чоков. Разследващите с любопитство изгледали всички кадри, които показвали охолния начин на живот на кмета деребей и обкръжението му, пише столичен ежеседмичник.„Оргии от Древния Рим – голи жени, изкривени от смях физиономии, алкохол, блюда с деликатеси. Едни ядат и пият на масата, други правят секс на дивана”, разкрива запознат със съдържанието в мобилния телефон.

Освен с криминалните си прояви Ценко Чоков е известен в цяла Северозападна България и с лудите купони по различни поводи, които организира. В тях участват освен сина му Мартин, но и богатата ромска фамилия Касъмови от Галиче, които му осигуряват гласовете на мургавите. Всичко се филмирало и снимало старателно. На гости на Ценко Чоков в Галиче идвали депутати и висши държавни служители от сектор „Земеделие”.

В кадрите, които хората от Галиче пазят, имало и много компромати за овластените. Това обаче не попадало в предмета на делото срещу кмета, който е в ареста заради рекет, заплахи с убийство и документални измами. Чоков е в ареста от три месеца насам. Съдът не го пусна да излезе на свобода, за да не се завърнат ексцесиите в Галиче.

Коментари

коментара