Астролог: Влизаме в опасен период, не рискувайте с нищо!

Астролог: Влизаме в опасен период, не рискувайте с нищо!
Прекарвайте повече време навън и избягвайте всичко, което може да ви нарани

Луната е в знак Телец, а точно от 14.27 часа Марс и Сатурн са в съвпад и за съжаление този аспект няма да ни се отрази добре, тъй като едната планета символизира действията, а другата – ограниченията. Бъдете внимателни и избягвайте всичко, което може да ви нарани!, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

„Време е за материалистична настройка в хората. Налице е тенденция към устойчивост и постоянство. Ставаме по-възприемчиви към красотата на земния свят и малките радости на живота, в това число яденето и секса. Да се пази гърлото от простуда“. Според нея, сега е добро време за покупка на дрехи, бижута, украшения.

„22-ят лунен ден е време за земни дела, за тайните знания и тяхното използване. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е. Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща, доставящи удоволствие. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти. Пазете си нервите и здравето“, съветва астрологът.

„Добър знак е да намерите днес дребни монети с герба нагоре. Сънищата само на разсъмване имат значение. Днес ви е необходим много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва също така да се претоварвате физически и емоционално. Не е необходимо да се ограничавате в диетата. Бъдете щедри по отношение на децата“, добавя Ивелина Пенчева.

  • астролог
  • планети

    Източник: Nbox.bg

    Коментари

    коментара