Анита Мейзер към свекърва си: Синът ти се обеси

Анита Мейзер към свекърва си: Синът ти се обеси
Бившата мисис била груба с майката на мъжа си Николай след смъртта му

Майката на покойния съпруг на Анита Мейзер – Николай Димов, научила от бившата Мисис България за смъртта на сина си. Това разказа Мартин Златев, който се познава със семейството от 20 години, пред bTV.

След смъртта на Николай Златев е трябвало да вземе майка му от вилата й над Виница. По пътя тя е звъннала на Анита Мейзер, която по телефона й казала: „Синът ти се обеси”. „Тази жена (бел. ред. Анита Мейзер) й затвори телефона по най-грозния начин. Ние не казвахме на майката до последно, за да може в районното управление да й обяснят, но тази жена се държа грозно. Трагедията беше неописуема”, посочи Златев. По думите му видими проблеми между Анита и Николай не е имало. Мартин Златев няма обяснение за смъртта на Николай. „Това е едър, здрав мъж, уравновесен, води здравословен начин на живот”, заяви той.

Други приятели на Николай бяха категорични, че никога не е имал навика да къса свински опашки, за да доказва своята сила. „Никога не е практикувал такива неща, това е пълен абсурд. Някой го е направил. Той никога не би си причинил такова нещо”, заяви един от тях пред bTV.

  • анита мейзер
  • убийство

    Източник: Nbox.bg