Е сега стана мазало! Емануела си изгуби телефона, вътре имало много хард информация (Певицата в паника)

Фолк звездата Емануела е в тотална паника. Певицата съобщи от официалната си страница във фейсбук, че е изгубила мобилния си телефон.

„Ужас, загубих си телефона… а имах много ценна информация там! Ако някой го намери, моля да не злоупотребява с клипове, снимки и данните в него!“, написа Емануела.

Страховете на певицата вероятно са породени от факта, че в телефона й има скандална информация, която може да й създаде доста главоболия ако попадне в ръцете на недобронамерени хора. Не е изключен да я изнудват и за пари. Феновете на Емануела веднага се опитаха да й помогнат със съвети.

„За една нощ нищо не е сигурно пробвай да напишеш в Google (най- добрe от лаптоп) и пишеш Find my IPhone там ще те закара в сайта на Apple и трябва да си влезеш в ICloud и ще ти покаже къде на една карта и ако е намерен и е някъде около мястото където е загубен можеш от компютъра да пратиш едно съобщение, което на телефона ще почне да пищи и все някой ще го е намерил и ще го види ( хубаво е в съобщението да се остави тел номер за да ти го върне)“, пише фен на звездата.

Коментари

коментара