Гръцки топ DJ гостува на шеметно парти на CODE

Гръцки топ DJ гостува на шеметно парти на CODE
Датата е 27 август, мястото е Sky Plaza Rooftop

След като в първото си парти за клубното лято на 2016 г. Producer Company CODE представи DJ Goby, за 27 август българският лейбъл е поканил VinylAddicted. Гръцкият продуцент и DJ пристига в България като част от рустъра на агенцията с изключителен и зареждащ с енергия DJ vinyl set за DISCO SPACE.

 

Очаквайте Nu Disco, Deep Disco, Deep House саунд от лимитирани нови винили, реализирани от лейбълите му: Editor’s Kutz, Diggin’ Disco Deep и много други издаващи 12‘‘ в днешни дни. Музикалната селекция и стилът на VINYLADDICTED и DJ GOBY са гаранция за качество на дансинга в изненадващо мелодичен, прочувствен и повдигащ настроението микс в едно парти с необикновена и уникална концепция.

Нощта под звездите в Sky Plaza Rooftop (НДК) на 27 август ще започне в 20:00 ч. Събитието е с вход – 10 лв. с предварителна продажба в мрежата на Weemss https://event.gg/4060 за повече информация http://www.iamcode.org. Вход на място в деня на събитието -12 лв. Възможна е отстъпка за групи над 5 човека.

Кой е VinylAddicted?

Роден през 1981 г. в гр. Драма (Гърция), VinylAddicted още на 12-годишна възраст започва да събира плочи – соул, диско, фънк и хаус музика. Днес колекцията му наброява повече от 20 000 плочи. VinylAddicted стартира своята кариера като DJ през 1995 г. и се изявява като музикален продуцент от 2009 г. С регистрирането на лейбъла Editor’s Kutz през 2013 г. с над 14 издания до днес и реализирането на негови тракове от други лейбъли като: Whiskey Disco, Editorial, Funky Town Records, Restore, Smokecloud Records, DiscoDat, Masterworks Music, Los Grandes, WYMM, Wonderful Times той е считан за един от най-признатите продуценти в областта на диско ремиксите и един от основните представители на „сцената“ в Гърция. През 2015 г. създава Diggin’ Disco Deep като лейбъл, реализиращ само лимитирани серии винили в стил Deep Disco и Deep House.

През април 2016 г., албумът му Diggin’ Disco Deep #3 – специално издание, е на върха на чарта “Djs Most Charted Disco” на Juno. В сътрудничество с водещи продуценти и DJ в областта на Disco/Nu-Disco той представя своите винил сетове в Белград, Истанбул, Милано, Париж, София и, разбира се, Солун с подкрепата на екипа на WePlayDisco. През 2011 г. VinylAddicted създава собствен блог – justlovevinyls.blogspot.gr, който вече се смята за един от най-популярните в световен мащаб, представящ най-новото от винил изданията в Nu Disco и Deep House жанровете.

 

 

  • парти
  • диджей

    Източник: Nbox.bg

    Коментари

    коментара