Българките мечтаят да си легнат с Криско, Мартин Данона, Вълчо Арабаджиев, Ники Михайлов и още…

Жените мечтаят да си легнат с Криско и Ники Михайлов сочи светска класация за най-желаните ергени у нас. Победител в категорията хип-хоп сензация стана Криско.

Малко преди финала на Класацията Криско се върна в отбора на свободните момчета, след като се раздели с Ася Капчикова.

На второ място сред ергените в шоу бизнеса се нареди Орлин Павлов. Той рядко влиза в светските хроники, но е факт, че на концертите пред него се нарежда шпалир от дами, които се опитват да му привлекат вниманието. След него в челната петица се нареждат актьорите Бойко Кръстанов и Клин Врачански. Калин е познат с една единствена голяма любов. Беше влюбен в колежката си Силвия Петкова. След любовната тръпка то беше и с колежката си ТеодораДуховникова. Ппапараци ги щракнаха да се целуват страстно пред столичен ресторант.

Сред спортистите най-желан се оказа бившият любовник на Алисия Ники Михайлов. Тук попада и колегата му Валери Божинов, който е на пето място в класацията „Ерген на годината“. В моментаБожинов е обвързан с 39-годишната сръбска фризьорка Биляна Дол. На второ място при спортистите се нарежда надеждата на тениса Григор Димитров. След раздялата си с МарияШарапова той има връзка с Никол Шерцингер. В последно време тръгнаха слухове, че и тази любовна история на Гришо е зациклила и той отново е сам. След него се нарежда Кубрат Пулев иПламен Константинов.

В категория за политика за втора поредна година най-много гласове събра депутатът Мартин Иванов с прякор Данона. Той се прочу и с любовната си връзка с Анелия. След него се нареждатАнтони Тренчев, Живко Тодоров, Росен Петров и Ангел Джамбазки.

В категория „Бизнес“ нагрдата печели младият бизнесмен Вълчо Арабаджиев. 19-годишниятвъзпитаник на швейцарския колеж „Льо Розе“ е един от най-младите предприемачи у нас, наследник на хотелиерската фамилия в България. Вълчо, който завърши право в Лондон, помага в семейния бизнес. Заедно с партньори той създаде дискотека в столицата.

След него идва ред на бизнесмена Борислав Комсийски, следван от Демир Доган. След него се нарежда Димитър Тодоранов, чието име се свързва с това на Лили Иванова, но и двамата отричат да имат връзка. Между тях има истинно приятелство. Преди време той имаше връзка с милионерската наследница Ели Гигова, пише „Телеграф“.

Коментари

коментара