Разбра, че му изневерява със съквартирант! Първият съпруг на Весна Змиянац я обвини

Ако включим и партия на Румен Радев за евентуални парламентарни избори, за кого бихте гласували?

Певицата Весна Змиянац беше омъжена за акордеониста Миролюб Аранджелович Кемиш и за връзката им се говореше много.

Весна и Кемиш бяха женени три години, след което Кемиш се ожени за колежката на Весна – Зорица Брунцлик .

Тогава се писа, че Зорица е разтрогнала брака им , а след това Кемиш излезе и заяви, че Весна е тази, която му е изневерила, докато са били женени.

Както Кемиш писа, той разбра, че Весна в един момент е била с неговия колега и приятел Драган Стойкович Босанац.

Драган Стойкович Босанац, Тахир Туркалич и аз бяхме дългогодишни неразделни сътрудници в бизнеса и в личния живот. Работихме заедно по много проекти, като мотивът ни беше да създадем ново звучене в народната музика. Като пример за такова безкористно сътрудничество мога да цитирам, че дори поканих Драган Стойкович да свири в записа на тогавашната ми съпруга Весна Змиянац, написа Кемиш.

Не бих подозирал, че моят босненски съквартирант се меси в брака ми

По това време Драган Стойкович беше нашият съквартирант и той наистина е единственият мъж, за когото не бих подозирал, че ще се намеси в брака ми, а по-късно разбрах, че през октомври миналата година (1985) той вече е бил с Весна, както и след това. През ноември се разделих с Весна Змиянац, след като научих за многото й приключения – написа Кемиш – Така исках да сложа край на един грозен период от живота си. В началото на декември се изнесох от общия апартамент на улица Lješka, а през януари, когато дойдох да си взема нещата, намерих новоназначения пропаганден редактор на PGP RTB (Влада Йованович, от която Весна по-късно има дъщеря Николия, бел. ред.) в апартамента много домашна атмосфера (по гащи). Между другото, аз имам много положително мнение за него, като за много способен пропагандист, който с всеотдайна ангажираност може да направи много за утвърждаването на една певица (например Весна Змиянац) – се казва още в това отворено писмо.

Кемиш смяташе, че Зорица Брунцлик и той са съпътстващи щети в това, въпреки че смята, че това не е било намерението на Весна.