Изгониха Бриго Аспарухов от Перник

Българската социалистическа партия продължава да се разцепва стремглаво, научи News2.bg. Един от шефовете на БСП Бриго Аспарухов е бил изгонен позорно от Перник тази вечер, където се е провело заседание на пернишката партия.

Ръководството на БСП Перник е обвинило Корнелия Нинова за загубата на последните парламентарни избори. „Тя еднолично нареди листите и проведе изборите, искаме незабавна оставка„, казали местните.

Бриго Аспарухов, който бил човекът на Корнелия Нинова на партийния форум в Перник, започнал да говори за обединение и как всички трябва да са единни. На което залата скочила и започнала да го гони.

Бягай, бягай от тук. Не си желан. Изчезвай!„, са били обръщенията към Бриго Аспарухов. Той не е могъл да повярва на ушите какво чува и на очите какво вижда.

На заседанието е имало само още един защитник на Корнелия Нинова – общинският съветник от БСП Кирил Леонов от село Богданов дол. Той е казал, че ГЕРБ е победена и вече не е във властта, но след като видял, че залата ще го помете е напуснал заседанието преди да бъде изгонен, както се случи с Бриго Аспарухов.

В събота пред „Позитано“20 се очертава голям протест на младежки структури на БСП от различни градове, научи сайта ни.

Следим темата!

Коментари

коментара