Най-Големите Лотарии на Света – Открий Любимата Си

Искате ли да се запознаете с най-големите лотарии в момента? Ако отговорът ви е да, на този уебсайт ще намерите най-добрите лотарии в света, като Powerball, Mega Millions и EuroMillions. Дълго време, няколко от най-признатите лотарии в света спечелиха титлата „Най-добра лотария в света“, квалификация, която не само ни говори за тяхната популярност на пазара, но и за сумата пари, която те раздават на всички свои победители. Ето защо, този път анализирахме кои са най-добрите лотарии в момента, за да можете да изберете тази, която ви харесва най-много.

Трите най-големи лотарии на света

  1. Powerball 

Първата голяма лотария в този списък, е Powerball, американска лотария, която е на пазара повече от 30 години и вече година след година, предоставя космически награди, достигайки рекорд от 1 580 милиарда долара през 2016 г. (разделени между трима печеливши) и 758 милиона долара на един играч през следващата година.

В момента, Powerball има седем режима на игра: Единичен залог, Множествен залог, Лотария клуб, Пакет, Многократно теглене, Абонамент и Power Play.

Характеристики на Powerball

  • Пет основни числа, вариращи от 1 до 69.
  • Бонус число от 1 до 26.
  • Тегленията се провеждат в сряда и събота, започвайки от 23:00 ч. (часова зона във Флорида, САЩ).
  • Шансовете за спечелване на основната награда са 1 на 292 201 338.
  1. Mega Millions

Следващата в списъка е Mega Millions, друга американска лотария, която се предлага в 44 щата, в цялата страна. В момента тя е една от най-признатите, в световен мащаб и е единствената лотария, способна да работи наравно с Powerball, но като любопитен факт, преди Powerball да стане лотария с най-високата награда в света през 2016 г., Mega Millions присъди награден фонд от над 600 милиона долара, през 2012г.

Освен това, през 2018 г. Mega Millions, разби рекорда за най-голямата лотария, в историята на Съединените щати, като продаде билет на стойност 1,53 милиарда долара, и въпреки факта, че победителят остана анонимен, този рекорд е отреден като най-големия досега. 

Характеристики на Mega Millions

  • Пет основни числа, които могат да бъдат от 1 до 70.
  • Едно допълнително число: от 1 до 25.
  • Тегленията се провеждат във вторник и петък, с начало 23:00 (часова зона в Атланта, САЩ).
  • Шансовете за спечелване на джакпота са 1 на 302 575 350.
  1. EuroMillions

В списъка, не можем да пропуснем EuroMillions, най-голямата и най-популярната лотария в Европа. EuroMillions е лотария, в която участват девет държави в Европа (най-известните са Испания, Франция и Обединеното кралство).

Характеристики на EuroMillions

  • Пет основни числа, вариращи от 1 до 50, както и 2 бонусни числа (наречени щастливи звезди), вариращи от 1 до 12.
  • Тегленията се провеждат във вторник и петък, с начало 21:30 ч. (Парижко време).
  • Вероятността за съвпадение на пет числа е 1 на 2 118 769.

Заключение – Коя лотария да изберем?

Всяка, от споменатите лотарии, има отлична репутация, както в Америка, така и в Европа, фактор, който трябва да се вземе предвид, преди да инвестирате парите си, следователно можете да изберете всяка една от тях. Важно е обаче да запомните, че за да получите печалба в някоя от тези лотарии, трябва да имате търпение и да знаете как да правите своите ходове, понеже, тъй като са най-големите лотарии в света, шансовете за печалба са статистически ниски. И все пак, не забравяйте, че всяко теглене носи нови тото милионери, така че не е въпрос на статистика, а за това да си дадете шанс и да опитате късмета си.  Можете да откриете най-големите лотарии на света, на този уебсайт.

Коментари

коментара