Как да изберем перфектният бонус за Спорт?

Онлайн букмейкърите раздават различни бонуси за Спорт, както за нови играчи, така и за вече регистрирани в техните сайтове за залози. Имайте предвид, че всички тези оферти, са свързани с правила и условия, които трябва да се изпълнят. Така например, не всеки бонус е подходящ за начинаещи играчи, защото може да им струва скъпо, когато го използват. За да подберете най-добрия бонус за Вас, прочетете тази публикация, където ще откриете полезни съвети и информация. 

Какво означава начален бонус за Спорт?

Началният бонус за спортни залози, се дава на потребителите, които извършат регистрация за първи път в сайта на букмейкъра. Обикновено, стартовите бонуси са свързани с депозиране на определена сума. Премията, която ще получите е процент от депозита, който направите. За да сме още по-ясни ще дадем следния пример – имате бонус от 100% върху депозит за първа регистрация. В този случай, трябва да проверите, каква е минималната сума, която Ви класира за бонуса. Ако тя е 10 лева и Ви захраните сметката си с тези пари, ще получите още 10 лева за игра. 

Друго, което се гледа е лимитът на бонуса. В правилата към офертата е споменато, колко най-много пари можете да вземете. За пример, Ефбет бонусът е 100 процента до 200 лева, което значи, че дори да депозирате сума от 1000 лева, отново получавате сто лева, тъй като лимитът е такъв. Можете да вземете начален бонус от Efbet на тази страница https://casinorobots.com/efbet/. Не на последно място, е нужно да видите правилата за превъртане. Най-често букмейкърът изисква да заложите получения бонус и сумата на депозита по N брой пъти на спортни залози. Само по този начин ще Ви се даде право да изтеглите бонуса, както и всичките спечелени пари чрез него. 

Бонус презареждане – какво представлява?

Както има бонус за нови играчи, така има и бонус за вече регистрирани в онлайн платформите потребители. Бонус презареждане означава, че ще получите допълнителни средства, след като депозирате, независимо че вече имате регистрация в сайта. В повечето случи тези бонуси се предлагат чрез покана. Те също представляват процент от депозита, а в поканите, които може да получите със СМС или в профила на сайта, е упомената максималната сума, която можете да приберете. Тук също има правила за превъртане подобни на тези на началните бонуси. 

Бонус без депозит

Това са по-редките бонуси, при които получавате премия, без да се налага да депозирате. Разбира се, няма безплатен обяд и тези бонуси също имат правила. Вие не можете да изтеглите сумата на бонуса, а само печалбата, която сте реализирали чрез него. За да стане това обаче се налага да разиграете сумата, която сте спечелили чрез бонуса. Този тип оферти са рядкост при българските букмейкъри, но могат да се намерят в международните букмейкърски сайтове. Винаги четете правилата към тези промоции, за да не се озовете в конфузна ситуация, когато приемете офертите. Ако правилата и условията Ви задоволяват, то можете да играете с бонуса без депозит.

Специални бонуси

В някои онлайн платформи, можете да откриете и още интересни бонуси. Повечето букмейкъри предлагат бонус игри, при които можете да спечелите джакпот при познаване на определен брой футболни срещи. На разположение са и оферти за отделни мачове – дербита, които също могат да Ви донесат немалко пари. Ето защо винаги проверявайте наличните промоции в дадения уебсайт. 

Напоследък ставаме свидетели и на бонуси за множествени залози. Те изискват от потребителя да вмъкне няколко мача в права колонка, за да вземе допълнителна премия. Не са изключение и кеш бек бонусите, при които можете да вземете част от загубените си пари от серия залагания. 

Как да разбера кой бонус е подходящ?

Най-разумно е да прочетете правилата на офертата. Вижте какви инвестиции изисква тя от ваша страна и помислете, дали можете да си ги позволите. Ако получената сума Ви задоволява и правилата на бонуса Ви се сторят разумни, то тогава няма никакъв проблем да се възползвате от предложенията на оператора. В никакъв случай обаче не мислете, че има бонуси, които просто можете да вземете, без да изпълните никакви условия. 

Водейки се от горе написаното и преглеждайки някои от най-популярните оферти в сайтовете за  залози, можете да прецените, кой е перфектният бонус за вас. Надяваме се, че нашият материал Ви е помогнал и ще бъдем щастливи, ако чрез нас намерите подходящата оферта, която ще подсили бюджета Ви за залагане на различните видове спортни състезания. 

 

Коментари

коментара