Благо Борисов от Перник и колежката му Лияна – с едно и също тату

Оказа се, че фолкпевецът от Перник Благо Борисов и неговата колежка Лияна имат една и съща татуировка и то на едно и също място, видя zapernik.com.

Кой пръв от двамата си е направил татуировката?
Какво мисли Благо Борисов за съвпадението?
Кой още е видял от него и си е направил същото тату?
Какво мисли певецът от Перник за Бойко Борисов и генерал Мутафчийски и къде ще ходи лятото? 

Вижте отговорите сега от самия Благо в zapernik.com!

 – Благо, привет! Видяхме снимката на татуировката ти blessed (благословен) – абсолютно същата като на твоята колежка певицата Лияна. И то на едно и също място. Да не сте си я правили заедно?

– Не. Но явно с Лияна имаме усет към красивото и модерното. Направих си татуировката сравнително отдавна , преди 2-3 години. Аз съм почитател на татуировките . Смятам ,че показват индивидуалност, стил и по някакъв начин , частица от личността и душевността на човека.

-А кой ти я направи?

– Нарисува ми я мой много добър приятел и професионалист – Миро. От Перник е и има студио тук. Всъщност ние сме учили заедно с него в университета . Бяхме записали специалност Туризъм и там се запознахме. Но след известно време той прекъсна и се премести да учи това , което най му се отдава , а именно Рисуване. Така, че бих казал – той си е завършил това, което прави. Вече не ме свърта и нямам търпение да си направя нова /смее се /.

– А Лияна какво мисли по въпроса?

– Всъщност с Лияна не сме говорили по тази тема. Нямам идея кой от нас кога си е направил татуировката, но важното е, че и за двама ни означава нещо истинско, смислено и олицетворяващо ни.

– Познавате ли се Лияна?

– С Лияна сме се засичали на мероприятия и партита. Тя е прекрасен човек, много добър и специфичен изпълнител. А също така и много секси и красива жена. Говорили сме си доста за музика. Всъщност ние работим и записваме в едно и също студио – Балкантон. При адски талантливия хитмейкър Мартин Биолчев. Обичам да работя с него !

– А други татуировки имаш ли? Какъв е мотива ти да изрисуваш тялото си?

– Винаги съм гледал татуировките ми / които не са никак много/ , да значат нещо за мен , да ме допълват и когато ги погледна да ми доставят радост и по някакъв начин – да ми припомнят някакви уроци или път, който съм загубил.
Например имам една, която се превежда „Всеки сам кове съдбата си !“  Тази философия ми харесва и силно вярвам в положителното мислене и това, че всеки може да създаде един прекрасен живот, ако е добър, обичащ и мисли позитивно. Така ще привлече положителни неща и хора в живота си.  Животът е такъв, какъвто си го направиш.

Ще издам и нещо любопитно около въпросната татуировка…

Майка ми много хареса татуировката ми Blessed, когато си я направих и веднага звънна на моят приятел Калин /всички го знаят/ и той й направи същата. Естествено по – малка и дискретна.

– Качваш различни музикални закачки относно пандемията от коронавирус. Какво мислиш за всичко, което се случва в тази връзка?

– Аз лично минах през няколко етапа.. В началото бях убеден , че всичко е една измислица и манипулация. Знам много добре, че хората най-лесно се управляват и контролират, когато са в страх и стрес. Дойде един момент в който мой познат почина от Коронавирус . Той беше здрав и прав, без придружаващи заболявания.  Смятам ,че истината е някъде по средата. Вирусът го има, факт е и според мен беше нужно да се спазват правила, мерки и да бъдем дисциплинирани.
Даже понякога ме беше яд, че голяма част от хората твърде неглижираха ситуацията . Отнасяха се безотговорно и егоистично, защото всеки има възрастни роднини, които трябваше да пази и почита, особено в този деликатен момент . Подразних се отново на манталитета ни. Защото както винаги всичко знаем и всеки гледа да ни прецака , нас българите.

-А какво мислиш за генерал Мутафчийски?

– Не крия симпатиите ми към Генерал Мутафчийски . Много се постара всеячески да се бори за това да преминем през пандемията по възможно най-лекия начин.
На моменти беше остър , всяваше страх , но това беше начина да въздейства и да ни накара да се замислим и да приемем нещата от сериозната им страна. Никак не е лесно да взимаш толкова трудни решения за цял народ и то в извънредна ситуация. Смятам ,че Г-н Мутафчийски и Г-н Бойко Борисов се справиха прекрасно и наистина работиха със сърце и душа за да се върнем в нормален ритъм и да сме с любимите си хора.
А относно закачките ми , всичко съм правил с идеята да забавлявам хората , защото знам ,че положението беше тежко и всички имахме нужда от положителни неща и повече усмивки.

-След като падна извънредното положение, ходил ли си някъде или обмисляш ли почивка за лятото?

-Честно казано, все още никъде не съм ходил . Имам крещяща нужда да замина някъде, да заредя батериите . Ние артистите имаме нужда от вдъхновение, защото творческата работа се прави с душа. Фини натури сме и е важно да се съчетава полезното с приятното.

-Имаш ли творчески планове, замисляш ли нещо?

-Имам готова песен . Трябваше с моят екип да заснемем кадри за новия клип , но поради извънредното положение нямаше как да се случи.
В момента тече подготовка и стиковаме нещата и много скоро ще сме на терен за да снимаме. За мен винаги е било важно да работя професионално и с хора ,които знаят какво правят . Вече така съм си подбрал хората, че работата е удоволствие и забавление .
Със сигурност ще пусна нова песен за лятото, защото от края на миналата година не съм пускал нищо ново и авторско.
Последната ми песен беше с моята невероятна колежка Екстра Нина . Заедно с фирма Пайнер пуснахме песента ни „Има ли още ?“ . Макар и без клип, смятам, че на хората им допадна . Всъщност с нея, много скоро ни предстои участие при Крум Савов в телевизията на Слави Трифонов. Така че очаквайте нови проекти от мен много скоро !

Коментари

коментара