Глутница кучета едва не разкъсаха старец край Земен, излязал да си купи хляб

Изгладнели кучета нападнаха старец край Земен. За щастие мъжът се размина с най-лошото. Ужасната случка сподели във фейсбук журналистката Аделина Делийска. Оказа се, че нейният баща е бил нападнат от глутница подивелите песове.

Ето целия пост на Делийска:

Баща ми (80 г.) ми звъни току-що уплашен и безпомощен от Земен, защото отишъл за хляб в указаното време за пазар и на път за вкъщи го нападнали глутница бездомни кучета.

Това се случва в градчето, но извън него. Едва се спасил от изгладнелите животни, за които и преди сигнализирал в кметството – очевидно, без резултат.

Тате е в добро здраве, слава на Бога, за разлика от мама, която е неподвижна. В Земен, който е общински център, вече няма аптека, закриха я след изборите.

Сега се чудя как ще нося лекарствата и медикаментите на мама всяка седмица. И дали междувременно безстопанствените кучетата от глутницата няма да изядат баща ми, когато излиза за хляб.

Толкоз за „грижата“ от страна на социалните служби, МВР, кметствата за човека в малките общини. Пиша това тук, защото съзнавам, че е личен проблем. Обаче пък нали от частното се тръгва към общото, беше казал някой си…

Източник: Lupa.bg

Коментари

коментара