Милан Миланов си продаде гласовете за Станката и се уреди на директорска служба

Милан Миланов е един от вечните съветници на Перник - живият паметник на тази институция.

Вечният общински съветник Милан Миланов си осребри мястото в общинския съвет на Перник и около 1000-дата гласа, които го поддържат и се уреди на топло директорско местенце, научи ZaPernik.com. 

Милан Миланов ще бъде директор на музея в Перник на заплатка над 1000 лева. Отделно от това ще получава и парите си като общински съветник на Перник.

Милан Миланов е номер 1. Той стана известен през 2019 година със скандала, че не присъства в зала на заседание на Общински съвет, а някой гласува от негово име. И прокуратурата не разкри нищо. Миланов извади късмет, че тогава още го нямаше главния прокурор Гешев Радост.

Милан Миланов

Отделно в Общинския съвет на Перник, Милан Миланов е известен като разпространител номер 1 на клюки.

Милан Миланов правилно се е ориентирал в новата служба – шеф на музея. Както в ZaPernik.com сме писали неведнъж, той е живия музеен експонат на Общинския съвет в града. Вече десетилетия наред се търкаля покрай общината и не го лови нищо. Дори и коронавирус няма да го повали него, сигурни са колегите му.  В момента зад гърба му всички общински съветници се бъзикат, че Милан Миланов не може да бъде повален от коронавирус. Той може да бъде само приносител.

Еми, Милане, наздраве и да почерпиш за новата служба.

Коментари

коментара