За Левски ли очаква да го приемаме „водния спасител“ на Перник Атанас Русев? Станка, вземи му плати и ти, че да спре да прави негативни внушения за теб!

?????????????????????????????????????????????????????????

Водният „спасител“ на Перник – пещерняка Атанас Русев се размечта за Левски. 

В подаващи си постове във Фейсбук с Илия Георгиев, Атанас Русев дава препратки към дейността си и герои от историческото ни славно минало, сред които Васил Левски.

Перничани се учудват: „Този какво? Иска да го мислим за Левски ли?“, смеят се нашенци.

Хората вече гледат с надсмешка на „водните му отчети“ за пълнене на язовира във време на снеготопене.

Сред перничани буди впечатление, че освен патриотарските му мераци, Атанас Русев, който може би се приема, според постовете си като лъв, а не овца, забравяйки обаче лъвските си обидни епитети, с които се обръщаше към държавата и правителството и ги замени с овце похвали и благодарности, само 2 месеца по-късно.

Разликата за промяната на отношнеието може да се намери в плащането. Държавата плати на пещерняка, задето участваше в дейности по почистване на канали за приток на вода към язовир „Студена“.

Сега почти всеки втори пост Атанас Русев хвали министрите на ГЕРБ. И по-скоро тези, от които зависи плащанията по водната криза. „Получих пълно съдействие от Караниколов и Аврамова“ са чести похвали от неговата лъвска уста.

И точно обратното – прави намеци срещу кмета на Перник, който нарича косвено косюмар и се правят негативни внушения по кметската особа.

Станка, вземи му плати и ти, че да те хвали и теб господин „Спасителя“ на Перник!

Ето малко скрийншотове:

Коментари

коментара