Новият кмет на Перник: Това, че нямам ангажимент пред нито един бизнесмен, ми дава огромна свобода за работа

Новият кмет на Перник Станислав Владимиров каза в ефира на БТВ тази сутрин, че едно от основните неща, върху които ще стъпи за ускорено развитие на Перник е подобряването на икономическата ситуация и създаване на по-добри условия за стопанска дейност на територията на общината, видя ZaPernik.com.

Владимиров добави, че така част от перничани ще остават да работят в града си и няма всяка сутрин да пътуват до столицата.

„За да се подобри транспортът между Перник и София, ще търся оптималния вариант за подобряване на услугата заедно с транспорнтите фирми и кмета на Столична община“, добави кметът на Перник. 

Новият кмет на Перник коментира още, че перничани имат огромни очаквания за решаване на всички проблеми, които стоят пред тях и развиване на възможностите, които общината има.

Това, че нямам ангажимент пред нито един бизнесмен, а само пред перничани, ми дава огромна свобода за работа. В общинския съвет, за съжаление, бизнес интересите надделяха, но се надявам те като перничани да подкрепят идеите ми за бързо развитие на Перник, защото и те ще имат подкрепата ми за добрите си предложения“, заяви още Владимиров.

Той обяви, че ще направи одит на досегашното управление, защото всеки кмет трябва да знае на какво стъпва. 

Коментари

коментара