Голям пожар изпепели къща и селскостопанска техника на фермер от трънско – СНИМКИ

Снимка: zapadno.com

Селскостопанска техника и къща на фермер от трънското село Неделково са опожарени на 8ми юни, съобщиха от полицията в Перник.

Пожарът е възникнал около 4 часа. Изгорели са част от къща, селскостопанска постройка, няколко трактора, товарен и лек автомобил и друга селскостопанска техника. При пожара няма пострадали хора. В гасенето на пламъците са участвали няколко пожарни автомобил

Снимка: zapadno.com

В момента на пожара фермерът е бил извън селото. Негови роднини са на място и предполагат, че това е умишлен палеж, тъй като техниката и къщата в два отделни имота, съобщава сайтът на Брезник zapadno.com. Полицията работи по случая за изясняване на причините.

Снимка: zapadno.com

От пресцентъра на Областна дирекция МВР-Перник поясниха, че сигналът за пожара е подаден на 8 юни в 4:25 часа.

“Почти едновременно са пламнали къща и навес, под който имало трактори, сенокосачка, товарен автомобил, сламопреса, генератор и инструменти. В резултат на огъня са унищожени сградите и техниката, които са собственост на 35-годишен перничанин. Причината не е установена, води се разследване. Започнато е досъдебно производство и работата продължава”, отбелязаха от полицията.

Снимка: zapadno.com

Коментари

коментара