Корнелия Нинова празвува Спасовден в Батановци

Лидерката на БСП Корнелия Нинова се появи навръх Спасовден в град Батановци, който се проведе вчера. Нинова бе поканена от жители на градчето и поздрави всички за празника.

Батановчани й  подариха икона на Богородица с пожелание да бъде здрава и да продължава все така да се бори за живота на обикновените хора.

„Честит празник, честит Спасовден, пожелавам ви най-вече здраве, радост и успехи”, каза  Нинова на среща с жителите на града в клуба на БСП. Тя добави, че е убедена, че промяната и по-добро бъдеще за града е възможно заради усилията, трудолюбието и предприемчивостта на жителите му.

„Гордейте се с борбеността и чувството за справедливост, които сте наследили от вашите предци, пазете традициите, предавайте знанията и опита си на младото поколение, защото то има нужда от вяра и силна подкрепа”, призова Нинова.

По–късно, заедно с народните представители от „БСП за България” Станислав Владимиров и Любомир Бонев, председателят на ОблС на БСП – Перник Валентин Петков и председателят на ОбС на БСП – Перник Кирил Леонов, Корнелия Нинова разговаря с жители на Батановци и околните села в центъра на града.