Хип-хоп групата Double D CREW от читалище „Гюрга Пинджурова“ в Трън се яви на кастинг за “България търси талант“

Снимка: Фейсбук

Танцьорите от хип-хоп група Double D CREW към трънското народно читалище „Гюрга Пинджурова-1895“ с хореограф Ани Станимирова са преживяли неописуема емоция при явяването си на предварителен кастинг за телевизионното риалити “България търси талант.

За емоцията от преживяното и известни личности, с които танцьорите са се срещнали разказаха двама от членовете на Double D CREW.

“Хората, които ни гледаха на кастинга на тъмно ни харесаха, както и ни похвалиха за камуфлажните мотиви, които избрахме за облекло на групата специално за този кастинг. Срещнахме много уникални хора, както и любимите ни влогъри – Сандефф и Стела. Направихме си селфи с тях и си говорихме кой с какво ще се представи и колко сме развълнувани”, сподели Цвети Георгиева от трънската хип-хоп група. Освен това влогърите са им пожелали успех на сцената. Очаква се на 5 юли да стане ясно дали Double D CREW ще се представят пред журито на шоуто.

Членовете на формацията са изключително благодарни на своя хореограф. “Тук е моментът да споменем, че сме много благодарни на нашия треньор – Ани Станимирова. Всички много се гордеем с нея и я обичаме. Ако не беше тя нямаше да сме това което сме. Тя е уникална личност и всички таньори от групата и пожелаваме много здраве, щастие, успехи и много, много любов”, добави още Цвети Георгиева.

Пътуването на активните млади трънчани до кастинга също се е оказало вълнуващо преживяване. “През целия път от Трън до София, тренерът правеше “блогове”, за това колко сме развълнувани”, поясни Николай Георгиев от хип-хоп групата.

Нахъсаните танцьори от Трън споделиха послание, което е измислено специално за Double D CREW:

Всичко започна при нас уж на шега,

Но елате ни вижте – 3 години след това.

Всеки от нас със стила се отличаваме,

И истината е, че Ани обожаваме.

Тя никога няма да ни предаде

И ако може най-добрия съвет ще ни даде.

На тренировка отиваме с огромно желание,

Тренер, ето ти едно пожелание:

Да си жива и здрава, все толкова добра.

Като тебе няма друга на планетата Земя.

Гордеем се с теб- ти си най-добрата

Ако беше професия – да си взела заплата.

Нищо, че нови сме в Перник и областта,

но отдалече личи, че танца ни е във кръвта.

Ние сме семейство – обичаме се всички

Вярваме, че някой ден ще отлетиме като птички.

Имахме предвид, че ще преуспеем

И най-голямата мечта ще изживеем.

 

Източник: Zapadno.com

Коментари

коментара