Младите от ГЕРБ-Перник с нов лидер, Денислав Захариев предаде щафетата на …

Александър Александров е новият областен координатор на Младежи ГЕРБ-Перник. Изборът му беше утвърден с решение на  Изпълнителната комисия на партията. Той беше представен досегашния младежки ръководител  Денислав Захариев и от областния координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска.

Д-р Церовска изказа огромна благодарност към досегашния лидер на Младежи ГЕРБ Денислав Захариев, който с енергия и със силна воля успя да изгради една изключително силна и работеща структура, която е в основата на
всичките успехи на партията в областта. Тя подчерта, че новият областен координатор е много амбициозен и отговорен млад човек, който има нелеката задача да оглави структурата с ясното съзнание, че МГЕРБ-Перник
трябва да продължи добрата работа и да надгражда постигнато до момента. Силно развълнуваният Денислав Захариев подчерта, че стойността на една партия се определя от това да може тя да се обновява и да върви напред с
млади и активни хора. Той категорично заяви, че ще продължава да подкрепя младежката структура и пожела на добър час на своя наследник на поста.

„Младите хора в ГЕРБ винаги сте били моторът на новите идеи. Вие сте бъдещето на нашата партия, нашите посланици сред младото поколение, и се ползвате изцяло с подкрепата на областното и общинските ръководства. Пожелавам ви да сте все така упорити, амбициозни и да продължите да ни зареждате с енергия, за да работим заедно за бъдещето на Перник и областта“, заяви Вяра Церовска.

От своя страна Александров благодари за гласуваното му доверие и заяви, че предвид предстоящите европейски и местни избори отговорността и предизвикателствата пред младежите са големи.

„МГЕРБ винаги е представлявала авангарда на областната организация на партията. Нашето най-силно оръжие е, че повече от 10 години сме силен и сплотен екип. Убеден съм, че ще продължаваме да работим отдадено, с хъс и желание, за да оправдаем доверието, което ни гласува ръководството“, заяви Александър Александров. Той отбеляза, че младежите ще работят за това все повече млади хора да припознават себе си в политиките, идеите и програмата на ГЕРБ и допълни, че това е единствената партия, която е доказала, че политика може да се прави с и сред младите хора.

Лидерът на МГЕРБ-Перник изрази благодарността си към областния координатор Вяра Церовска и досегашния младежки ръководител Денислав Захариев, чиято безусловна подкрепа дава възможност и стимул на младите
да продължават да работят за развитието на общината и областта.

Александър Александров е член на ГЕРБ-Перник от 2014 година и е част от общинското ръководство на политическа сила в Перник. Работи като Главен експерт отдел „Европейски и национални оперативни програми” в Община Перник. Той е магистър по „Маркетинг“ в УНСС. В момента завършва втората си магистратура по специалност „Стратегическо ръководство на сигурността и отбраната“ във Военна академия.