СКАНДАЛЪТ НА ГОДИНАТА ПРОДЪЛЖАВА: Димитър Колев пред zaPernik.com: Милан Миланов не ни е карал да гласуваме от негово име

Димитър Колев, Милан Миланов

Скандалът с фалшифицираната сесия на Общинския съвет в Перник, за който единствен zaPernik.com не спира да пише се разраства.

Както стана ясно общинският съветник Милан Миланов е гласувал на сесията цели 13 пъти, без да присъства на нея. Злоупотребата улови общинската съветничка Ралица Андреева, която сигнализира чрез zaPernik.com прокуратурата.

Идва въпросът кой е гласувал от името на Милан Миланов?

Димитър Колев – политически председател на групата съветници „Партиотична коалиция“ в Перник, отговори пред медията ни:

„Милан Миланов не е присъствал на последната сесия на Общински съвет в Перник. Това мога да потвърдя и аз. Не е искал нито от мен, нито от моите колеги да гласуват от негово име или да го подписват за присъствие. Лично наблюдавам цялата ни група, не е имало гласуване от никой от нашите общински съветници от името на Милан Миланов„, заяви пред zaPernik.com Димитър Колев.

„Доколкото знам Миланов е карал някъде болен човек спешно в деня на сесията. Аз като негов колега и приятел му вярвам, че е така“, заяви Димитър Колев.

Днес, след серия статии на zaPernik.com, председателя на ОС насрочи нова сесия за другата сесия, която да преповтори точките от фалшифицираната сесия вчера. Това е чутовен скандал.

zaPernik.com продължава да следи темата.

Коментари

коментара