Самодейците от читалището в село Дивотино посрещнаха депутати с песни и танци – получиха телевизор

Депутатите от ГЕРБ-Перник зарадваха самодейците от читалището в с. Дивотино с нов телевизор

Народните представители от ГЕРБ в област Перник Красимир Велчев и д-р Александър Александров зарадваха  самодейците от читалището в село Дивотино „Чичо Стоян“ с нов голям 49-инчов телевизор . Двамата бяха топло посрещнати от своите домакини , които с радост приеха техния подарък и изпитаха истинска радост от оказаното внимание.

„Нашата работа като народни представители е да се срещаме с хората, да се запознаваме с техните проблеми и да помагаме за тяхното разрешаване. Това е само малък жест, с който искаме да изразим своята признателност
към вас, хората, които сте Вие сте сред най-ревностните пазители на богатото фолклорно наследство. Нека на този телевизор гледате само добри новини“, пожела зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велев, и подчерта че групата на народните представители от ГЕРБ ще продължава да работи в интерес на всички граждани на България.

„Хора като вас, които съвсем безкористно отделят от своето време, за да пазят и предават българските традиции и фолклор, с много любов, са нашите съвременни будители, истински пазители на българския дух, история и култура, и заслужават за прекарват времето си в приятна и уютна среда“, акцентира д-р Александров.

Коментари

коментара