Ад в КАТ: Десетки перничани мръзнат като кучета пред гишето на пункта в Калкас

Снимка: Александър Василев, Фейсбук

Дълга опашка се е образувала пред пункта на КАТ в кв. Калкас. Десетки перничани мръзнат пред гишетата, за да регистрират колите си. Гледката не е инцидентна – така е всеки божи ден.

Ад и хаос на КАТ- Регистрация кв.Калкас Перник. Ако имате да регистрирате МПС или каквото и да било услуга. Вземете си отпуска 5 дни и въоръжете с търпение за да ви обслужат.Съпругата ми е инвалид и се реди с другите на опашката втори ден заедно с мене. Ако ви се наложи да ползвате тоалетна. По добре си купете памперс за възрастни. Защото тоалетна за гражданите и клиентите няма, пише в  социалната мрежа Мартин Симеонов.

За да си свършат работа и за да регистрират автомобилите си, перничани отиват пред гишетата още в 4 часа сутринта. По-късно става дълга колона и може да си откараш един ден без дори накрая да успееш да си свършиш работата и да се наложи да идваш пак. Обикновено или работното време ще е свършило, или системата ще е блокирала.

„Аз се редих преди седмица от 07:00 до 14:00 часа и накрая казаха…Еми съжаляваме,системата не ни работи,елате утре„, казва Томислав Стефанов.

Добро Утро, КАТ Перник. Едно работещо гише, работно време има-няма 6 часа и половина. Обслужването на един човек отнема от 10 до 20мин., казва Александър Василев, който е постнал снимка в групата „Снимай Перник, нека всички видят“.

Снимка: Александър Василев, Фейсбук