Известните перничанки заляха социалната мрежа с коледен уют, топли усмивки и горещи кадри – СНИМКИ и ВИДЕО

Известните перничанки заляха социалната мрежа с коледен уют, топли усмивки и горещи кадри, видя zaPernik.com. 

Най-известната миска в историята на България, перничанката Антония Патрова качи семейно фото с наедрял корем и бузки в очакване на първородния си син. Двамата с мъжа си Батинков са облечени в коледни пуловери и чорапи.

Антония Петрова написа: Приятели, поздравяваме ви с Рождество и нашата коледна картичка! Семейство Батинкови сме в очакване да станем трима! Светли празници на всички ви! 👱🏻‍♀️👱🏻‍♂️👼🏻❤️🤰🏼🤱🏼💍🍼💫💙

Още една Миска от Перник – звездната журналитка Елизабет Методиева се е тагнала от спа хотел „Рич“ във Велинград. А фотото й може да разтопи сърцето и на Дядо Коледа, когато оставя подаръците под елхата. Тази година Елизабет направи емоционални репортажи, засне се и в клипирана песен на фолпевецът Илиян.

Елизабет пожела: Честито Рождество Христово, приятели💕 Бъдете здрави и нека това, за което мечтаете, да дойде във вашия живот! Бъдете щастливи и обичани

Нейната дружка силиконката Габриела Попова не остана по-назад и също се щракна под елхата с любимото си кученце.

Габриела написа: Коледа е тук, а с нея и надеждите за по-добър свят, повече усмивки, сбъднати мечти, мъдрост и смирение, които да направят живота ни прекрасен! Весела Коледа🙏🙏

Земенската хубавица Мис България Вероника Стефанова поздрави всички от коледна Виена. Тази година освен, че продължава да покорява световните модни подиуми и продължава да вдъхва кураж на момичета болни от анорексия, Вероника отвори и свой денонощен салон за красота в Студентски град.

Тя написа: Весела Коледа скъпи приятели 🎅🏼🎄🎁❤️Бъдете здрави,щастливи и много обичани ❤️🥂❤️
Нека Коледната магия ви следва през цялата година изпълнена с чудеса 🌟 

Гласовитата и лъчезарна певица от Перник Ива Давидова, която наскоро написа кавър на „Боят настана“,  венча се за любимия мъж и отпразнува грандиозен благотворителен рожден ден  за 30-годишнината си, направи видеообръщение кам феновете и приятелите си за Коледа.

А детето-глас от Перник Николета Станойкова, която вече не е дете, а красива млада жена поздравява всички свои фенове с хита на сезона – песента на Лейди Гага и Брадли Купър Shallow от филма A Star Is Born. В коледното видео Ника си партнира със Светослав Кепчелев. Може да кажем с ръка на сърцето, че таланливото пернишко момиче по нищо не отстъпва на Лейди Гага в изпълнението.

 

Весели празници, перничани!