Примата на фолка Глория и дъщеря й Симона разбиха перничани с предколеден концерт

Неостаряващата прима на фолка Глория с неподправения си стил, класа и младежко излъчване оправда очакванията на перничани вчера като изнесе концерт, който дълго ще се помни. Залата на пернишкия театър едва побра перничани, които бяха дошли да видят и чуят Глория и нейната пораснала дъщеря Симона Загорова.

Събитието бе водено от близката приятелка на Глория , пернишката миска-репортер Елизабет Методиева, която отдавна се грижи за имиджа на звездата.

Глория и Симона изпяха незабравими хитове на певицата, нови парчета, както и народи песни. Те зарадваха перничани и с изпълнението си на хубавата българска песен: „Я кажи ми облаче ле бяло“.

Под бурни аплодисменти завърши двучасовия концерт, а след него най-запалените фенове имаха щастието да се снимат с певиците и да получат автограф.

Известно е, че Глория е перфекционист в работата си. Часове преди концерта в Перник тя и дъщеря й Симона не спряха да репетират преди да посрещнат пълната зала от фенове.

Глория не за пръв път пее пред перничани, а текстовете на песните й докосват както любителите на фолка, така и любителите на естрадната музика.

Снимка: Сюзан Мустафова, фейсбук