Пернишки клуб се нареди до най-добрите в кикбокса!

KL-kickboxing club Pernik се нарежда като един от най-добрите клубове в кикбокса.

На 10-11.11.2018 г. в гр.Козлодуй се проведе вторият международен турнир по кикбокс стил „ЛОУ-КИК” (рингова дисциплина) за Купа АЕЦ Козлодуй. В спортна зала „Христо Ботев” сили мериха над 140 състезатели от пет държави – Гърция, Македония, Босна и Херцеговина, Сърбия и България, изигравайки 130 мача във всички възрастови групи.

Спортен клуб KL-kickboxing club Pernik се яви с най-много състезатели 16 на брой, които донесоха общо 14 медала (4 златни, 4 сребърни и 6 бронзови), изиграха 9 финала, които бяха доста оспорвани и динамични.

Кl-kickboxing club Pernik е създаден през 2015 г към СК”Калоян-Ладимекс” – в клуба предимно се работи с Юноши и Девойки от 14-годишна възраст, а в стиловете, които са на татами, участват децата от СК”Калоян-Ладимекс” по таекуон-до.

„За пореден път доказваме, че методиката и тренировките по таекуон-до ITF дават най-добрата подготовка за бойните изкуства, особено при сходни спортове. Треньорите, които се занимават с юношите и девойките – Калоян Кирилов и помощника – Кристиян Младенов, доказват как може да се правят шампиони – много професионална техническа и теоретична подготовка. Не е задължително да си бил европейски или световен шампион, а просто да можеш да изграждаш шампиони това е истинският ТРЕНЬОР“, казва пред ZaPernik.com треньорът на СК „Калоян – Ладимекс“ Иво Иванов и допълва: „Благодарим на момчетата и момичетата, които защитават името на клуба“.

А те са:

Иван Кирилов- 10-12 –  първо място до 42кг
Мартин Велков 10-12 – първо място до 47кг
Константин Симеонов ЮМ – първо място до 81кг
Владислав Валентинов ЮС – първо място до 67кг
Алекс Мишев – мъже до 67 кг. – второ място
Деян Златанов – ЮСВ до 57кг – второ място
Страхил Николаев -13-14 г до 48кг – второ място
Александър Огнянов 10-12г. до 32кг – второ място
Иван Димов –мъже до 75кг – трето място
Иван Георгиев – мъже до 75кг – трето място
Калоян Станиславов –ЮСВ до 67кг – трето място
Мартин Велев –ЮМВ до 75кг – трето място
Христо Крумов –ЮМВ до 71 кг – трето място
Христо Янчев –деца до 10-12 г до 42кг – трето място

Коментари

коментара