Перничанка попиля актьора Гъмов: Измислен ВИП, излагация за БГ театъра си, добре, че нe ти паднаха на „културното“ ниво!

Пернишката миска и репортерка Елизабет Методиева попиля актьорът Гъмов в социалната мрежа, видя zaPernik.com. Повод за това даде самият Гъмов, който излъчиха в национален ефир да размахва среден пръст пред Джулиана Гани. И то два пъти. Форматът е ВИП Брадър, а двамата са участници в него. 

Повод за показаният неприличен жест от страна на куртурогейта бе нищо и никакъв разговор за татуси. Гъмов се опита да засегне Гани за татуировките й, но след като тя реагира спокойно и изрази мнението, че за всеки човек татуировките значат нещо и не налага стила си на никого, актьорът се обърна и показа среден пръст в лицето и. Джулиана запази завидно самообладание и каза, че в семейството й никой не показва средни пръсти. Това провокира Гъмов да покаже пръста си за втори път. Като видя, че играта загрубява, Жени Калканджиева избута навън пияния Гъмов и там се опита да отклони мислите му в друга посока. Гъмов обаче не спря за мърмори: „Тъпо животно с два буфера. Ще го хвърля в басейна и няма да се удави“.
А по-късно се извини на Джулиана Гани. Тя прие извинението, но резилът си остана за Гъмов.

Перничанката Елизабет, която е близка приятелка на Джулката, както галено наричат Джулиана Гани, попиля актьора с думите:

„Винаги каквото мился, казвам… Евала на Джулката, показа ниво👍🏻. Добре, че Джулката не падна на „културното“ ниво на господина!„, коментира още Елизабет .
„Няма значение Биг ли е, Вип ли е… тук значение има само как един актьор, един човек на изкуството, посрами професията си и то в национален ефир, размахващ средни пръсти„, допълва Методиева.
Преди Джулката да влезе във ВИП-а именно Елизабет Методиева и други приятели я изпратиха подобаващо с купон.

Коментари

коментара