Ноевци срещу Сандански за Купата на България!

Снимка: Фейсбук
В сряда ( 29.08.2018г.) от 17.00ч. на стадиона в с.Ноевци посрещаме отбора на ФК“Вихрен“ гр.Сандански във втори кръг на Купа България! Заповядайте на футболен празник. Вход свободен, съобщават до zapernik.com от клуба.

Вече станаха ясни всички евентуални съперници на футболен клуб „Черногорец“ (Ноевци). Това са: „Локомотив-БДЖ“ (София), „Вихрен“ (Сандански), „Хебър“ (Пазарджик) и „Ком“ (Годеч).

Междуобластните квалификации започнаха вчера с мача между „Ком“ и „Черногорец“, който се проведе в град Годеч. Победителят от тази среща (за наша радост сме ние) ще се присъедини към компанията на почиващите в първия кръг – „Хебър“, „Вихрен“ и „Локомотив-БДЖ“ (София). Тези 4 тима ще образуват нови две двойки за елиминациите. Победителите от тях ще се срещнат в зонален финал, който трябва да се изиграе най-късно до 19-ти септември, уточниха от ноевския тим.

Представителят на зона „Югозапад” пък се класира директно за 1/16 финалите на турнира. Жребият за този първи, основен кръг ще се тегли още идната сряда от 11 часа в Национална футболна база „Бояна“. Чопът ще бъде дирижиран, като домакини в двойките ще бъдат отборите от Втора урна. Победителите се излъчват по системата на отстраняване в една среща, съгласно условията на член 19, ал.1, ал.2, ал.3 и ал.4 на Наредбата. Мачовете от първия кръг на турнира ще се играят на 25, 26 и 27 септември 2018 година.