Над 500 перничани във възторг: Програмата на Бузлуджа беше чудесна, червеният депутат Станката се закани: Говорим за предсрочни избори, вместо да се стопяваме,БСП станахме много повече!

Организирани с автобуси или с личен транспорт, представители на всички пернишки общини са присъствали на събора на БСП в Бузлуджа. Това са над 500 души, научи zaPernik.com.

„Перник, Радомир, Земен се представиха прекрасно. За нас беше удоволствие. Програмата беше чудесна, организацията прекрасна. Всичко мина повече от добре“, сподели пред „ТВ Кракра“ Румен Евлогиев – организационен секретар на БСП Перник.

Наши опоненти и анализатори постоянно говорят как БСП намалява, БСП се стопява, БСП става все по-малко, а всяка година на Бузлуджа сме повече. Само човек, който не е отишъл и не се е докоснал до този празник, не може да усети цялата тази енергия.

Съборът на Бузлуджа 2018 ще бъде запомнен със силната политическа реч на лидера на партията Корнелия Нинова, смята пернишкия депутат Станислав Владимиров. „Тя даде заявка за ново начало на България, стъпвайки на документ, който ние призоваваме всички политически сили да обсъдим големите предизвикателства и проблеми, които са пред България, документ, който не иска да разделя, а събере България“, каза народния представител.

„Няма да е далеч бъдещето, когато България ще се стопи. Това е най-големият проблем на страната“, каза Владимиров.

„Разбира се, че говорим за предсрочни избори. Виждате, че в парламента има ръкопашен бой. Това са изключително нелицеприятни действия, има дълбок разрив в управляващата коалиция. Те са се събрали механично, нямат идеология. Те не са се събрали да решават проблемите на страната, а на друг избор. Ние трябва да се готвим за избори“, каза пернишкия депутат.

 

Коментари

коментара