Първо в zaPernik.com: Областният управител на Перник Ирена Соколова с първи коментар за „веселите попчета“ на Църногорския събор

Ирена Соколова на Църногорския събор

Областният управител на Перник Ирена Соколова коментира горещата тема от Църногорския събор.

Пред zaPernik.com тя коментира клипчето, което стана национална новина, където се вижда как на сцената на събора „В сърцето на Граово“, който се проведе до Гигинския манастир, няколко попа в расо пееха фалшиво песента „Ако умра, ил загина“.

Духовниците бяха заедно с хората през всичките три дни, през цялото време на събора и е нормално да бъдат част от веселието, което споделяха всички„, каза Ирена Соколова пред zaPernik.com.

„Ще се радвам, ако във всички краища на страната ни намерим начин православното духовенство да общува от близо с миряните и да намира път към сърцето на всеки. Топлата връзка на всеки един от нас трябва да е с Бог и вярата ни в Бог да ни прави отдадени на живота и каузите, които поемаме“, смята пернишкия областен управител.

Четете утре интервю на Ирена Соколова за сайта zaPernik.com и провелият се Църногорски събор, на който тя беше лидер на организационния комитет.

Никанор и пеещите попчета от събора в Гигинци, влязоха в новините на БТВ, появиха се съмнения, че уронват доброто име на църквата

Коментари

коментара