Докога дрогирани идиоти ще карат из пернишките улици?!!

Четири бързи производства са започнати през почивните дни, съобщават от полицията. Трима от тях са били дрогирани.

Жител на гр. Батановци е шофирал автомобил под въздействието на наркотици. На 29 юни, на пътен възел „Даскалово“ бил проверен лек автомобил Алфа „Ромео“, управляван от 32-годишният Б.И. При направения му тест за наркотични вещества се оказало, че е употребил амфетамин. Бил е задържан за 24 ч. по Закона за МВР и работата по случая продължава.

Радомирец е карал автомобил под въздействието на амфетамин. Проверката е извършена на 29 юни вечерта, на Фолксваген „Голф“, шофиран от местния жител И.Б./21 г./ При изпробването му с техническо средство се оказало, че е употребил амфетамин. Взета му е кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за 24 ч. и действията по започналото бързо производство продължават.

Столичанин е заловен да управлява лек автомобил след употреба на канабис и амфетамин. Проверката е осъществена на 01 юли, на ул. „Златоград“ в областния град. Полицаите спрели Фолксваген „Голф“, управляван от 35-годишният К.В. от гр. София. Тестът му за наркотици се оказал положителен. Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч. с полицейска мярка.

С 1, 67 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си марка Фолксваген „Голф“ перничанина Р.С./49 г./. Мъжът бил проверен на 29 юни, в центъра на областния град. Дал кръвна проба за химичен анализ и работата по документиране на случая продължава.

Радомирски полицаи задържаха столичанка за притежаване на наркотични вещества.

На 01 юли, около 21, 30 ч., на ул. „Люлякова“ в гр. Радомир бил проверен лек автомобил „Мерцедес“, шофиран от 39-годишната М.И. от гр. София. Органите на реда открили и иззели едно пликче, съдържащо суха зелена листна маса, която се оказала канабис. Започнато е досъдебно производство под наблюдението на Районна прокуратура – Радомир и работата продължава.

Трима застават пред съда за различни престъпления.

20-годишно момиче от Перник ще отговаря за притежаване на наркотични вещества. На 22 май тази година, полицаи проверили 20-годишната В.Н. В нея било намерено и иззето пликче, съдържащо бяло прахообразно вещество – амфетамин. Привлечена е като обвиняема и й е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Перничанин се изправя пред Темида за шофиране на автомобил без книжка. В началото на тази година, в гр. Перник бил проверен лек автомобил Алфа „Ромео“, управляван от 34-годишният С.С. Органите на реда констатирали, че шофира в едногодишният срок на наказанието му по административен ред за каране без свидетелство. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

24-годишен ще бъде съден за шофиране на автомобил под въздействието на наркотични вещества. Д.И. бил проверен на 25 юни тази година, в гр. Перник, шофирайки лек автомобил „Ауди“. При изпробването му за употреба на наркотични вещества се оказало, че е употребил канабис. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.