Само в zaPernik.com: Корнелия Нинова изненадващо цъфна на тържество в Перник, Марти от Батановци едвам не я счупи, мъж избяга от снимка с нея, защото…

Без предупреждение Корнелия Нинова изненада пернишката структура, като се появи на тържеството по случай 110 години от създаването на социалистическо движение в Перник, научи zaPernik.com.

Тържеството се проведе в пълната зала на Двореца на Културата в Перник, а концертна програма изнесе група „Тоника СВ“, която изпя хитове, като „Стари мой приятелю“, „Наше, наше лято“ и други. Трио Сопрано пяха оперни песни.

Корнелия Нинова се появи изненадващо пред Двореца на културата, минути преди началото на мероприятието, без да е предупредила местната структура, научи сайта. Хората станаха на крака, започнаха да скандират името й и това на БСП.

След концерта и тържествената част се проведе коктейл на втория етаж в Двореца на културата, където се проведе импровизиран масов селфи маратон – хората дърпаха Корнелия Нинова за снимки.

Един гражданин каза, че иска да и предаде писмо, но не и да се снима с нея, защото била много хубава и жена му ще го изгони от вкъщи.

Трибоецът Марти от Батановци за малко да я счупи при силна прегръдка. Хората започнаха да викат да е по-внимателен, а Корнелия Нинова каза: Това са младите социалисти.

Хората масово си говореха, че само Корнелия Нинова може да победи Бойко Борисов.

Десетки се снимаха с народния представител от Перник Станислав Владимиров – Станката. „Никога няма да забравим това, което правите за Перник, благодарим за спортното игрище в квартал Димова махала“, каза Живко Иванов, който често спортува там.

На червения купон в Перник пристигнаха на крака фигури от левицата, като Бриго Аспарухов, Валери Жаблянов и други, а младежи от левицата си направиха обща снимка пред стълбите на Двореца на културата.

Коментари

коментара