СК Калоян Ладимекс с нов феноменален успех: Вече сме над медалите, бием се за престиж

19 златни медала, 9 сребърни и 8 бронза –индивидуално спаринг и форма.
Купа за първо място отборно при деца (спаринг и форма) 8-13 годишни.
Купа второ място отборно при юношите и девойките (спаринг и форма).
Първо място при девойки –самозащита
Първо място юноши –самозащита

Това е равносметката за пернишкия спортен клуб „Калоян Ладимекс“ от провелия се на 2-3 юни републикански турнир по Таекуон-до ITF „За купата на Ботевград” за деца , юноши и девойки. В него взеха участие 185 състезателя от 13 клуба, които мериха сили в индивидуално спаринг , форма и самозащита.

Конкуренцията бе толкова голяма и оспорвана, че трябваше всеки състезател да се бие срещу всеки в категория докато стигне до финала. Да по медали и купи сме на Върха за поредно състезание по таекуон-до ITF, казаха за ZaPernik.com от клуба.

Но въпроса вече не става за медали и купи, те са само един критерии за труда и работата на треньорите и състезателите. Но вече става въпрос че всички настоящи и бъдещи състезатели са над медалите. Вече „битките” са за престиж на школата в която тренират, това е оценката на трудът който хвърля треньора за изграждането на един състезател.

Всяка „битка” се базира на правилна методика и стратегия .Всяка „ битка „ е почерка на самата школа.

СК”Калоян –Ладимекс” благодари на всички състезатели за допринасяне и изграждане името и авторитета на клуба, със своите постижения на републикански и международни турнири. Да продължават да защитават името на клуба и да бъдат пример на подрастващите със свойте морални и волеви качества, казват от клуба.

Златни Медалисти са:

Виктория Иванова
Ивайло Стефанов
Виктор Аспарухов
Мартин Веселинов
Борис Симеонов
Михайл Симеонов
Мартин Велков
Петя Стефанова
Иван Кирилов
Кристиян Петров
Константин Симеонов
Ивелин Иванов
Фердина Николаева
Ивет Василева
Василена Борисова

Коментари

коментара