Уникален успех за перничани! Шампионски титли и куп медали от държавното по Кикбокс – СНИМКИ

Шампионски титли и куп медали от държавното по Кикбокс за перничани

Този път най –големият клуб по бойни изкуства СК „Калоян –Ладимекс” е отново на Върха, но не в таекуон-до , а в Кикбокса. Това е вторият спорт в клуба който се развива професионално от 3 години, съобщиха до ZaPernik.com.

Успехите дойдоха от Държавното първенство по кикбокс в татами стиловете Пойнфайтинг, ЛайтКонтакт и Киклайт. В зала”Орловец”гр.Габрово взеха участие на 476 бойци от 35 клуба.

СК”Калоян Ладимекс” участва с 12 състезатели, които донесоха 11 медала , като изиграха общо 6 финала две Шампионски титли при юношите и 4 вице- републикански шампиони и 5 бронзови медала.

При изключително оспорвани двубоя с много състезатели в категориите премина държавният шампионат. Първият състезателен ден надпреварата бе за състезателите до 12-годишни, а втория за юноши и девойки мъже и жени.

Държавни шампиони по кикбокс и златни медалисти от ПЕРНИК са:

-Константин Симеонов в стил киклайт контакт на +69кг.
Даниел Войнов в стил киклайт контакт на 57кг

Вице Републикански шампиони

Иван Георгиев –мъже /киклайт на 79кг
Мирослав Георгиев –юноши/киклйт на 57кг
Мартин Велев –юноши/киклайт
Христо Янчев -деца /лайт контакт на 42кг

Бронзови медалисти:

Мартин Велков, Борис Симеонов, Иван Кирилов, Александър Александров и Михайл Симеонов

Ние подкрепяме всеки спортист и всеки спортен клуб от града , но държим на качествената и професионална работа с нашите деца. От 3 състезания вече имаме над 40 медала по кикбокс , и вече става ясно че в Перник има добри деца и подрастващи младежи по кикбокс, нашата зала е отворена за всички с дух за победа и желание за тренировки, казаха от клуба за ZaPernik.com

Коментари

коментара