Синият талисман на Перник, певицата София Георгиева изригна срещу Слави Трифонов: Като малка те харесвах много заради бунтарския ти образ, но после разбрах, че идеолога не си ти!

София Георгиева, Слави Трифонов

Певицата изпяла песента „Син талисман“ София Георгиева от Перник избухна срещу шоумена Слави Трифонов във Фейсбук, видя zaPernik.com. Ето какво пише София:

Това е някакъв майтап.
Слави, като малка те харесвах много заради бунтарския ти образ. После пораснах и живота ме срещна с едни специални за мен хора. Та като пораснах се разочаровах, разбирайки, че идеолога и същинския бунтар не си ти.

Въпреки това амбицията ти все още ме впечатлява. Разви се като шоумен, превърна се в институция, която формира общественото мнение..От това най-много ме е страх. Народа те слуша и от това ме е страх. Успяваш да бръкнеш в душичките на клетия българин, особено онзи, който от години е принуден да се гърчи далеч от майка България. Ти преди всичко си бизнес ориентирана личност. Казах го по възможно най мекия начин.

Вероятно Тръмп ти допада и амбицира…и това ме плаши.

Политиката в България се превърна в гротескна постановка. Държавата е народа а ти до голяма степен си отговорен за формирането на мислене на българина от няколко поколения , който днес и много преди днес е избирател. Та сега се опитваш да ми внушиш, че именно ти ще промениш ситуацията в която си спомогнал да попаднем и ще правиш кастинг за политици. Ти го каза- Няма такава държава.

Дано все пак българите не са си загубили акъла.

Коментари

коментара