Пернишки кикбоксьори респектираха с 21 медала от турнир в София! – СНИМКИ

21 медала за пернишките кикбоксиори

KL-kickboxing club Pernik се завърна с 21 медала от турнир за купа ИККЕН, който се проведе на 22.04. 2018 г. в бившата зала СИКОНКО в гр.София, в стиловете – лайконтакт, киклайт пойнфайтинг, лоукик и фулконтакт, над 650 състезателя от 30 клуба.

От пернишкия клуб участваха 29 състезателя -12 от KL-kickboxing club Перник и 17 от СК”Калоян-Ладимекс”, съобщиха за ZaPernik.com.

За сетен път доказваме че СК”Калоян-Ладимекс” и KL-kickboxing club са ковачница за шампиони. Юношите на кикбоксовия клуб, под ръководството на Калоян Кирилов – главен треньор и президент на Калоян –Ладимекс, дадоха заявка, че на татми дисциплините в кикбокса трябва да се съобразяват с перничани.

Пернишкият клуб изигра 13 финала, които бяха със състезатели на домакините на най- големият клуб” ИККЕН ” , също така и с водещи клубове от кикбокса, като от тях спечелихме 4- златни , 9-сребърни и 8-бронзови медала. За пореден път доказваме че таекуон-до е най-добрият спорт за децата от 4-13-годишни, който ги подготвя и изгражда като бойци в Таекуон-до и кикбокса, съобщават от клуба .

Най- радостното е, че клубът СК”Калоян-Ладимекс” направи впечатление както на съдиите и организаторите така и на родителите на нашите съперници със своята игра и възпитание, сподели пред ZaPewrnik.com треньорът Иво Иванов.

Златни медалисти са :

Виктория Иванова деца до 26кг –пойнфайтинг
Мартин Велев –юноши до 70 киклайт контакт
Мирослав Георгиев –юноши до 57 лайт контакт
Даниел Войнов– юноши до 57 киклайт контакт

Сребърни медалисти са:

Калина Драгомирова, Петя Стефанова, Ивет Василева,Криста Чушева,Деян Златанов, Христо Янчев,Борис Симеонов,Веселен Георгиев , Мирослав Георгиев,

Бронзови медалисти са:

Михайл Симеонов, Борис Симеонов, Христо Крумов, Теодора Веселинова, Ники Йотов, Калоян Рударски, Дарио Тасев, Мартин Велков

Коментари

коментара