За първи път! Детската учителка Ива и съпругът й Радмил направиха сватбената си фотосесия в … пернишката библиотека

Младоженците Ива и Радмил, които в петък сключиха граждански брак, избраха да излязат от клишето и направиха сватбената си фотосесия в библиотеката. Никоя двойка досега не е избирала интериора на библиотеката за сватбените си снимки и това се случва за първи път. Идеята за това е на младоженката, която работи като учителка в  детска градина „Райна Княгиня”.

„От малка обичам книгите, мирисът на място като библиотеката,  а любимата ми приказка е „Красавицата и звярът”. Затова винаги съм знаела, че човекът до мен трябва да бъде вътрешно красив”– казва Ива.

Тя се запознава с Радмил преди седем месеца. Той е от Батановци и работи в автосервиз. Казва, че не  е толкова четивен, колкото е Ива, но му харесала идеята за снимките в библиотеката.

Двамата позираха пред фотообектива сред лавиците от книги с голямо удоволствие. Казаха, че след време с радост  ще показват на децата си снимките от сватбата.

„ Искам да възпитам децата ни в любов към книгите. Книгите са знание, фантазия, чрез тях можеш да отидеш навсякъде по света, без да си излязъл от стаята”- казва Ива.

За сключването на гражданския си брак Ива и Радмил бяха поканили само кумовете си. Веднага след като се снимаха,  щастливците потеглиха за Банско, където са избрали да празнуват, а библиотекарите от РБ „Св. Минков” им пожелаха дълъг и щастлив семеен живот.

Коментари

коментара