Вход свободен обявиха за мача Миньор Перник – Ботев Ихитиман в събота

След лошия старт на новия футболен сезон, Миньор Перник ще играе следващият си мач с Ботев Ихтиман с вход свободен. Това обявиха от управителния съвет на клуба. Мачът е в събота от 15 часа.

„Ситуацията е тежка. Натрупаха се негативни резултати, които ни тежат на всички – футболисти, треньори, ръководство. Заедно трябва да излезем от ситуацията. Решихме този мач да е със свободен вход, за да реваншираме на публиката за лошите ни резултати, но и да помолим феновете за подкрепа. Ние сме един отбор и колкото по-бързо го осъзнаем ще е добре за Миньор“, обяви решението на Управителния съвет Денислав Захариев.

Припомняме, че след последната тежка загуба на футболния клуб, феновете на миньор насочиха недоволството си към председателя на управителния съвет Светльо Райков и иронично прекръстиха „Миньор“ на „Фаги“ –  на заведението, което общинския съветник Райков държи в Перник.

Дано този път жестът на ръководството да уталожи страстите и да обедини перничани на стадиона. Защото голяма част от победата на един отбор се крие в подкрепата на трибуните.

Коментари

коментара