Сексапилният мачо Мустафа Ефраим и земенската хубост Вероника Стефанова отличени с приз „Знаменитост на годината“

На 02.03.2018г. „Планет Клуб“ събра на едно място на бляскаво парти най-интересните личности от българския шоу-бизнес и културен живот. Най-актуалните от тях си тръгнаха с призове в категории за мода, музика, кино и телевизия, изкуство и шоу от първото издание на церемонията „Знаменитост на годината 2018″, пише in live

Един от най-красивите мъже на България Мустафа Ефраим заслужено грабна приз „Знаменитост на годината“ в категория „Модел“, съобщи самият той до ZaPernik.com. 

Сексапилният мачо е познат от клипове на примата на българския фолк Глория и най-актуалната звезда в попфолка в момента Емануела. Моделът, който освен, че участва във видеоклипове на най-актуалните музикални звезди в България се изявява и като водещ на мероприятия. Има гореща фотосесия с новата плеймейт Деси Димитрова.

Хубавицата от земенско Мис България Вероника Стефанова бе отличена също със статуетка „Знаменитост на годината“ в категория „Мис“. Наскоро Вероника дефилира като модел в Милано и смая с чара си модния елит.

Кои са останалите номинирани в категориите, можете да видите ТУК 

 

 

Коментари

коментара