Перник отново се обединява за спасението на дете! БГ звезди ще пеят в Перник за малката Йоли

Нейното име е Йоана Валериева. Ноември 2017 е приета в болница „Царица Йоанна – ИСУЛ“ с висока температура. Два месеца лекарите не успяват да я диагностицират. Диагнозата която й е поставена е коституционална апластична анемия. Медикаментозно не се повлиява, което води до спешна трансплантация на костен мозък в чужбина.От чуждестранни клиники се очакват оферти. Сумите за лечение са непосилни за семейството й. Йоанка е съвсем мъничка, едва в началото на живота си. А нейните близки и приятели призовават всички да помогнат усмивката да не слиза от лицето й.

Вече е открита дарителска сметка на Йоана Александрова Валериева. Сметката е в Първа инвестиционна банка:

IBAN: BG89FINV91501317131551 
BIC: FINVBGSF

Едни от най-големите звезди на България ще подкрепят малката Йоли с благотворителен концерт, който ще се състои на 10 март в 18:00ч. в зала „Борис Гюдеров“. В концерта „Заедно за Йоли“ ще се включи  Дичо , който ще изпълни едни от най-големите си хитове и нови парчета от последния си албум, носещ емблематичното име Дух.

Фрийстайл машината Диона също ще подкрепи с рими и огнен ритъм Йоли, като на 10 март се качи на сцената в зала Борис Гюдеров и изпълни своите хитове специално за публиката в Перник.

Прекрасната и вдъхновяваща Веси Бонева за пореден път ще подкрепи децата на Перник и ще застане до малката Йоли, като вземе участие в концерта

Заедно с  Йоли ще застане и Alex P, които ще изпълни едни от най-големите си хитове за публиката в Перник.

Билети ще могат да бъдат закупени на входа на събитието както и предварително от офиса на радио Ултра -в Синдикален дом 5 етаж, фризьорски салон R&L style- до сладкарница “София”, “Нон -стоп” на улица “Търговска”, “Нон -стоп” на ул “Клемент Готвалд”6 до банка ОББ , в бързи закуски “Диабло” на Канала кв” Изток “ и “Диабло” на ул “Търговска”, фризьорски салон “Деси” на Албените , както и от “Deep dish” кв “Изток”.

За Йоли, която е от град Батановци, майки са събрали много играчки, които да бъдат продадени на благотворителен базар. Средствата ще отидат за спасението на момиченцето.

Първият който се отзова за благотворителната кампания за малката Йоана е Мелинда Сейдия . melinda’ s ще нарисува тениска ,парите от продажбата й ще бъдат дарени за Йоана на концерта. Тениската ще бъде на търг, всеки който би искал да помогне може да се включи.
Начална цена -30лв.