Какво казват хората в мрежата за пожара и аварията в ТЕЦ-а, когато директора на Топлофикация мълчи?

Словестни нападки и истинска вербална война се разрази между перничани заради тежката авария в Топлофикация – Перник след пожара. 

От едната страна са гневните абонати на ТЕЦ-а, на които им е писнало от аварии и несигурност, писнало им е от това да са принудени да плащат за услуга, която не получават. От другата страна са запознатите с проблема, служители в Топлофикация.

С грозни обидни престрелки перничани се хванаха за гушите: „шибаняци“, к*во“, „мухльо“, „пикло“ , „дрисло“, „помияр“ са само част от речника на изнервените потребители във фейсбук страницата „Снимай Перник. Нека всички видят“.

Според перничани, нито има парно, нито има информация за реалната ситуация в Тец-а, а служителите са изключили телефоните си и не отговарят.

Ябълката на раздора беше коментара:

Под този коментар последваха грозни словестни обиди. Кулминацията бе, когато служителка на ТЕЦ-а любезно се опита да разясни, че телефоните не отговарят и  нямало информация на сайта на топлофикация защото заради пожара нямали интернет връзка. Това, разбира се, не хвана декиш и перничани нападнаха служителката, че това да не дават информация им е стил на работа и не е от прекъснатите комуникации.

И понеже единственото, което официално се казва е, че парно и топла вода има, или ще дойде скоро…. ние ви представяме неофициалната гледна точка на перничани:

По думите на момичето аварията, която е причинена от пожара е за милиони, които само Ковачки би могъл да даде, за да се реши проблема.

Дали обаче ще го направи, кога ще го направи и дали ще има ТЕЦ? Явно дори и самия директор на Топлофикация не може да каже.