Сватбата на сезона! Дама номер 1 в Перник Вяра Церовска ожени сина си – СНИМКИ

Синът на кмета на Община Перник Вяра Церовска  – Стефан –  се ожени за красивата си приятелка Симона.
Младото семейство си казаха днес заветното „Да“ и се врекоха във вечна вярност на  специална церемония, след което в изискана обстановка бяха поздравени от роднини, близки и приятели.
Стефан Церовски и избраницата му Симона Георгиева са били състуденти в един и същи курс в Медицинския университет в София . В момента и двамата работят в Института по ортопедия и травматология в Горна баня.

„Много съм щастлива, че моят син Стефан, който наследи нашата професия, намери момиче, което е също лекар. Аз го виждам колко е щастлив със Симонка. В лекарската професия животът и работата се сливат“, не скрива радостта си кметът Вяра Церовска.

Снимка: Фейсбук, Архив
Служителите на общинската администрация в Перник пожелават чрез ZaPernik.com на младото семейство  дълъг и щастлив семеен живот. Нека любовта да им е винаги така нежна и вълнуваща. Бъдете здрави и щастливи, сътворете своята приказка!
Сватбеното тържество уважиха и част от колегите на щастливата майка.
Двамата зам.кметове на Вяра Церовска  – Севделина Ковачева и Денислав Захариев – не пропуснаха да се заснемат с любимите си половинки пред голямо червено сърце и да подгреят Деня на влюбените в социалнатга мрежа.
Изискан бе и кметът на Кметство Изток Емил Костадинов, който позира с приятел като филмова звезда.

Коментари

коментара