Хип-хоп танци и за най-големите предлага пернишката танцова школа “Dance Squad’

За първи път в Перник! Танцова школа “Dance Squad“ отваря врати и за най-големите 

Танцьорите от Dance Squad обявиха на своята фейсбук страница старта на най-новия хип-хоп клас в тяхната школа, който ще се проведе тази неделя от 16:00 часа в РМД Мошино. Хип-хоп за ГОЛЕМИ (25+). Младежите канят всички, които желаят да се докоснат до този стил музика и танци, както и тези, които искат да тренират за добър тонус и здраве. Гарантират за доброто настроение и забавление.

Тренировките ще се провеждат всяка неделя от 16:00-17:00 часа в Младежки дом Мошино. Треньори на новата група ще бъдат Никол Илиева и Кристине Божидарова.

Наскоро младежите откриха и чисто нова група за деца по NEW STYLE HIP HOP с нов треньор – Валентин Валентинов. Тренировките се провеждат всеки ВТОРНИК и ЧЕТВЪРТЪК от 15:30-17:00 часа в ОУ “Св. Константин Кирил Философ“, ЖК Тева (малък физкултурен салон).

Младите и амбициозни танцьори споделиха пред zapernik.com, че това не е всичко.

“Годината започна ударно за нас с нови класове и големи проекти, за които ще разбирате по-късно, ако следите нашата фейсбук страница. Освен тези две чисто нови групи ще има и още, които ще обявим много скоро. Ще разширим територията на нашите танци и в други градове. Миналата година това се случи в София. Щастливи сме, че имаме такива големи възможности пред себе си и растем с всеки изминал ден. Школата ни вече наброява над 130 уникални таланти, които се развиват с бързи темпове. Децата ни са много надъхани и мотивирани да покоряват върхове и да покажат, че са най-добрите. А ние – техните треньори сме щастливи да ги виждаме усмихнати и идващи с такова огромно желание в залата. Това ни зарежда страшно много. Родителите ни споделят, че след всяка тренировка децата им продължават с танците и вкъщи. Не можем да бъдем по-щастливи. Това е смисълът за нас!“

Повече информация за цялата дейност на Dance Squad, както и за графика на всички възрастови групи в школата, можете да разберете тук: https://www.facebook.com/DanceSquad2012/ , или позвънете на телефон 0895859227!

Коментари

коментара