Сватосаха младият кмет на пернишкия кв. Изток Емо Костадинов с Барбито на фолка Кати

Национална медия „сватоса“ за пореден път  младият кмет на пернишкия квартал Изток Емил Костадинов с една от емблематичните звезди на фолка – певицата Кали.

Вчера вестник „Уикенд“ излезе със сензация, че певицата от близкото минало е хлътнала до уши в 30-годишния управник на Квартала, което би било основателно, ако …се бяха виждали.

„Потъналата вдън земя в последните години чалгадива Кати отново е в плен на любовта. След като преди 3 години драматично се раздели с половинката си Николай, заради когото заряза светлините на прожекторите, волната пеперуда на попфолка е намерила щастието в прегръдките на млад политик“, пише “Уикенд”.

От вестника уточняват, че запознанството им било покрай бумащината и документите по отворянето на магазинче за дрехи, което Кати отворила в Перник. Медията уточнява дори, че русото Барби запознала дъщеря си Джулиана с младото си гадже.

„О, това е стара новина, появи се преди 1-2 години“, коментира пред ZaPernik.com кмета Емил Костадинов. „Но Кати не я познавам, дори не съм я виждал“, допълни той с усмивка.