Кампанията в помощ на АГ отделението в Перник приключи навръх Бабинден. А резултата надмина очакванията на всички!

Двете майки, които поддеха кампания в помощ на пернишкото акушеро-гинекологично отделение приключиха дарителската си кампания. А резултата надмина очакванията на всички!

Ето какво пишат те към всички перничани и дарители в коледната им кампания:

„Приятели, дарители и съмишленици-ФИНАЛ! Днес на професионалният празник на родилната помощ-Бабин ден успяхме да предадем даренията ви в АГ отделението, както и Неонатология. Искаме да кажем,че не само успяхме, а и надминахме очакванията си! Вие сте едни уникални съграждани!


Постът ще бъде дълъг, но изпълнен с много щастие и вълнение от сътворенето добро. Знаете нуждите, които обявихме в началото на миналия месец- фетален монитор за АГ отделението, за неонатология- бодита, костюмчета за новородени, както и по-късно споделиха за нужда от одеалца и нови комплектчета чаршафи, калъфки и възглавнички за новородените . И сега по същество.

Успяхме да закупим, не един, А ЦЕЛИ ДВА фетални монитора. Отделно от това събрахме много майчини мнения и се постарахме да отстраним друг наболял проблем в родилно отделение. Закупихме девет броя чисто нови бойлери за всички стаи, които ще подсигурят топла вода по всяко време на денонощието. За Неонатология предадохме 20 броя чисто нови костюмчета дарени от магазин „Бебчо“, както и 20 броя бодита и 20 броя оделца дарени нот магазин „Малчугани“ . Мониторите ни предоставиха с отстъпка, като за брой вместо сумата от 3000лв заплатихме 2400лв. Бойлерите са на стойност 850 лв. Оставихме и едно корково табло на благодарността, където можете да донесете снимка на своето детенце. Общата събрна сума от всички дарения е 5900лв. В нас има остатък от 203лв, който ще изразходим за ушиването на чаршафчета, възглавнички и калъфки за новородените. Пускаме подробно всички данни, всички протоколи и зарадваните родилки, лекари и акушерки! Благодарим ви,страхотни сте! Заедно доказахме силата на доброто. Очаквайте и подробен репортаж в централната емисия новини на кабелна телевизия“Кракра“ от 19ч. Прегръщаме ви и оставаме на разположение за всякакви въпроси“, пишат майките.

Коментари

коментара