Издирва се шофьор с черно Ауди А6 преобърнал колата на перничанка след нагло изпреварване край Винпром

Перничанка е станала жертва на катастрофа, след като мъж с Ауди решил да я изправарва от дясната страна. Наглостта на шофьора обаче не стигнала дотук. Ето какво на писа перничанката с призив да бъде открит шофьора на Аудито до ZaPernik.com:

„Днес /05.01/ към 8:00ч. сутринта, станах жертва на ПТП в района на Димова махала . Бях застигната от черно AUDI A6 комби  със затъмнени стъкла и последва удар . При опита на аудито да ме изпревари от моята дясна страна , ме удря в дясната задна врата . След удара аз се завъртях и преобърнах. Аудито толкова бързо караше, че след колизията успя да спре малко след спирката на Винпром.

Водача на аудито беше мъж на видима възраст около 30 – 35г. и приблизително около 180см. висок. Мъжът слезе от колата и ме нападна с викове, че аз съм виновна. След като му казах, да извикаме полиция, защото той е виновен, се качи в колата си и избяга с мръсна газ по посока на кв. Изток. Не успях да запиша рег. номер, защото беше силно замърсен.

Моля, някой ако е станал свидетел на катастрофата или разпознае водача на аудито, да сигнализира в 1 РПУ – Перник, където има съставен протокол.

Аудито би трябвало да има следи от произшествието по неговата предна лява страна.“