Шефката на училища „Европа“ А.Дамянова – Бени посрещна новата година с екзотична екскурзия в Турция! Вижте красиви снимки от Ефес, Хиреаполис,Изворът на Клеопатра и Памуккале!

Шефката на частните езикови училища „Европа“ в Югозападна България – перничанката Албена Дамянова посрещна новата 2018 година на екзотична екскурзия в Турция, видя zaPernik.com. 

Директорката на най-елитното школо по чужд език посети Ефес, Хиреаполис,Изворът на Клеопатра и Памуккале.

Разгледайте красивите снимки и коментари от фейсбук профила й:

„Обичам този шум“ захласна се по шума на морските вълни директорката на школото. „Ми… не ми се тръгва от тук…Днес даже става за плаж …“,

„Прекрасен залез в края на деня и годината!!! Благодаря на съдбата за всичко, което поднесе в живота ми през 2017 година!!! Благодаря на всички,които бяха до мен ,както и на всички,които бяха срещу мен ! Вярвам , че винаги каквото и да се случва ,то е за добро и че най-хубавото предстои!!! Желая на всички здрава, благословена и щастлива Нова година!!! И да не забравяме, че каквото сеем ,това и ще жънем! А също и ,че мечтите се сбъдват!!!“.

„Възможно най-красивият и вълнуващ ден последен от 2017 година!!! Къщата на Дева Мария!!! Оставихме си желанията и вярваме,че с нейна помощ ще се сбъднат!!!“

Коментари

коментара