Перничани в потрес от новата Мис България 2017: Антония Петрова е кукла в сравнение с този травестит!

Новата Мис България на 2017 година се казва Тамара Георгиева, на 24 години, от София. В мрежите вече е известна като новата „Баба Яга“ заради големият си нос. Цяла България се вълнува от съмнителните качества на „най-красивата“, а перничани са безпощадни в критиката си. 

Според тях пернишката Мис Крокодил Антония Петрова е кукличка в сравнение с новото чудо на българския подиум, което ще представя страната ни на световния конкурс за красота.

„И после преди години Тоца от Перник била грозна. Хайде бе – не само млада си беше , но и кукла та дрънка.
Никога не знаеш , че може да бъде и по- лошо!“

Има мнение, че журито на конкурса е било пияно, когато е избирало новата Мис.  Според перничани Тамара изглежда доста по-стара за годините си и силно наподобява мъж, превърнал се в жена. Болшинството са категорични, че конкурсът е нагласен и на КОЙ е новата мис.

Мрежата прелива от подигравателни снимки и колажи на Тамара, а някои позитивни съграждани дори се напъват да изнамерят поне една хубава снимка на Мис България 2017.

Трябва да отбележим, че въпросната Антония Петрова от Перник бе част от журито в престижния конкурс. Заслугата за избора обаче не е нейна, тъй като тя се разграничи с коментар от решението именно Тамара да носи тежката корона на красотата. Можете са видите фрапиращата визия на Антония Петрова в предишната ни статия. 

Има обаче една перничанка, която се опълчи в защита на момичето от София. Това е Мис силикон Габриела Попова, която също неведнъж е била под ударите на хорското мнение. Самата Габриела се изявява като организаторка на конкурси за красота. След „Мис секси дупе“,  на 2 декември в Бургас тя ще търси „Мис секси зима“.

Ето какво написа Габи във фейсбук по повод новата Мис България Тамара:

„От два дни насам не сте спряли да хейтите отностно новата Мис България-Тамара Георгиева !!!Като не ви харесва замълчете и подминете!!! Интересува ме колко от вас си качват снимки без фотошоп?!?!? Също така Колко от вас Не си правят носове,скули,слаби крака и не знам си още какво на фотошоп?!?!?Всички вие съдници „Защо не се явихте вие да участвате..,или сте прекалено комплексирани и не носите на критика!!!!Единственото което можете е да плюете ,злобеете и да изсипвате помия върху чуждия успех!!! ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО ЗА ВАС!!!

Попова уточнява :„Аз не казвам ,че е най-красивата!!!Сигурно е имало и други хубави момичета!Но нужна ли е цялата злоба и подигравка!?!“

Но дори и феновете на перничанката Габи не са съгласни с мнението й и дори лично я засягат, че не всяка хубавица е с изкуствена красота и импланти.

А тази снимка говори много повече от всеки хейт….

Коментари

коментара