Перник – дом на красотата и приятел на танца

На 12. ноември 2017. година в гр. Перник се проведе състезание по спортни танци от поредица за т.нар. „изгряващи звезди“.

Спортната зала „Борис Гюдеров“ приюти близо 200 участници от всякаква възраст и от различни градове на страната. Инициативата за това чудесно събитие е на клуб по спортни танци „Проданс“ с представители за град Перник Виктория Ангелова и Юлиан Стойчев.

Денят на мероприятието беше цветен празник, изпълнен с вълнение и емоции за всички участници, родители и треньори. Организаторите бяха подготвили чудесни условия за безпроблемното провеждане на този турнир.

За всеки участник имаше подготвена награда, а за първенците – множество купи и медали. Най-голямата премия за „Проданс“ обаче бяха многобройните усмивки, които грееха на детските лица и аплодисментите на публиката.

Още от създаването си през 2012. клуб по спортни танци „Проданс“ си поставя за цел съвременно, качествено и с личностен подход обучение за хора от всички възрасти. Екипът от млади треньори, който с годините се разраства, винаги се отнася с грижа към всеки, който е решил да се докосне до магията на танца. Висококвалифицираните преподаватели, които не спират своето развитие и до днес знаят какво е необходимо за изграждането на един професионалист от началото до реализирането му като треньор или съдия по спортни танци.

Виктория Ангелова, Юлиан Стойчев и целият екип на клуб по спортни танци „Проданс“ ще превърнат това състезание в традиция за Перник, като имат за цел и да разширят дейността си в града. Само след месец пред организаторите стои ново предизвикателство, а именно реализирането на благотворителен турнир в гр. София. Клуб по спортни танци „Проданс“ се надява на подкрепа от приятели, спонсори и медии, които да се включат към неговата дейност, за да може заедно да градят светло бъдеще и да поставят устоите на съвременното общество.